Евер-Повер Индустри Цо., Лтд.
Тел: 0086-571-88220652 / 53 Факс: 0086-571-88220651 Е-маил: схен@цхина-редуцерс.цом 

Wорм редуктори

 НМРВ пужни редуктори   РЕДУКТОР ВОРМ ВЈ СЕРИЈЕ   Пужни мотори за стакленике  Редуктори за ливење гвожђа    Једносмерни мотори са малим ретардирањем   

ПРЕСИТЕ ОВДЕ ДА ЛЕТО ПОсетите нашу фабрику

Погледајте нашу главну листу опреме

Мапа сајта

Тел: 0086-571-88220971 / 3 Факс: 0086-571-88220972     

Е-маил: хзпт@хзпт.цом  or  схен@цхина-редуцерс.цом