Евер-Повер Индустри Цо., Лтд.
Tel:0086-571-88220652/53 Fax:0086-571-88220651 E-mail:схен@цхина-редуцерс.цом

Преносни систем за ветрогенератор
Планетарни мењачи (Слев Дриве)    нагиба и нагибаПреносни систем за ветрогенератор


Линеарни актуатор Вијак Подесиви пужни погон Покретни преносници (Окретни погон) Окретни лежај