Евер-Повер Трансмиссион Цо. Лтд.
Тел: 0086-571-88220971 / 73 Факс: 0086-571-88220972 Е-маил: схен@цхина-редуцерс.цом 

Руковатељ вентилом - ручни и конични преносници

Оператори пужних зупчаника Оператори пужних зупчаника Оператори пужних зупчаника
  Пужни преносници серије КДКС3-Г  Пужни преносници серије КДКС3-С   Ручни преносници серије КДКС3

 

Оператори пужних зупчаника Оператори пужних зупчаника Оператори пужних зупчаника
Пужни преносници серије КДКС3-Д      Руковаоци пужним преносницима серије СКДКС3     Пужни преносници серије ФКДКС3

Оператори пужних зупчаника  Оператори пужних зупчаника  Оператори пужних зупчаника  Оператори пужних зупчаника

Оператори са конусним зупчаницима серије БА

Оператори пужних зупчаника

Ручни преносници серије ЈЦ4

 

Руковатељ вентилом - ручни и конични преносници

ПРЕСИТЕ ОВДЕ ДА ЛЕТО ПОсетите нашу фабрику

Погледајте нашу главну листу опреме

Мапа сајта

Тел: 0086-571-88220971 / 3 Факс: 0086-571-88220972     

Е-маил: хзпт@хзпт.цом  or  схен@цхина-редуцерс.цом