Евер-Повер Индустри Цо., Лтд.
Тел: 0086-571-88220652 / 53 Факс: 0086-571-88220651 Е-маил: схен@цхина-редуцерс.цом 

Преносни систем за соларни генератор

Линеарни актуатор    Одвијач     Пужни погон    Планетарни преносници (Слев Дриве)     Подривни лежај

 

Систем преноса за соларни генератор Линеарни погон Вијчани вијак Пужни пужни погон Покретни планетарни преносници (Окретни погон) Окретни лежај

 Линеарни актуатор    Одвијач     Пужни погон    Планетарни преносници (Слев Дриве)     Подривни лежај