Евер-Повер Индустри Цо., Лтд.  
Тел: 0086-571-88220652 Факс: 0086-571-88220651 Е-маил:ган@цхина-редуцерс.цом

Оцена снаге СМР редуктора


Табела снаге (кв) за појединачну редукцију 5:1 јединица

СМР-редуктор-снага-оцена


Белешка: Запорни граничници се не препоручују за јединице 5:1.Табела снаге (кв) за двоструку редукцију 13:1 и 20:1 јединица

СМР-редуктор-оцена-снаге-Линија приказује ограничење 01 препоручене излазне брзине лор редуктора са односом 20: 1

Белешка: Линија приказује ограничење 01 препоручене излазне брзине или редуктора са односом 20:1. За веће брзине користите редуктор 13: 1 или 5: 1

    Евер-Повер Индустри Цо., Лтд. Тел: 0086-571-88220652 Факс: 0086-571-88220651 Е-маил:ган@цхина-редуцерс.цом Едисон